Mieli ja hyvinvointi

Tervetuloa uudistetuille sivuille!

 

Pidimme muutoksesta tai emme, se on yksi elämään oleellisesti kuuluvia asioita.

Kun kirjoittaa blogia, niin välillä tulee väistämättä hetkiä, että ei keksi mitään kirjoitettavaa tai sanottavaa. Inspiraatio on kateissa ja kirjoittaminen ei huvita.  Arki on arkea ja toisinaan puuduttavaa sellaista, asuu sitten missä tahansa.

Vaikka uskon vahvasti siihen, että blogissa tärkeintä on sisältö eikä nämä ulkoiset jutut, niin kyllä ulkonäölläkin on merkitystä. Itselleni hyvä keino hakea uutta potkua kirjoittamiseen on ollut muokata blogin ulkonäköä.

Tähän asti blogialustana on toiminut blogger ja olen sitä sitten muokkaillut rajallisten mahdollisuuksien ja oman osaamiseni puitteissa. Se on ollut vähän kuin olisi muuttanut huonekalujen paikkaa: energia lähtee virtaamaan ja näkee kodin uudessa valossa.

 

 

Nyt muutos on isompi, ja tätä voisi kai verrata uuteen asuntoon. Tässä tapauksessa vielä omistusasuntoon, kun on ihan oma osoite ja ihan omat sivut. WordPressin alusta tarjoaa yksinkertaisesti enemmän mahdollisuuksia. Edessäsi on nyt ensimmäinen versio, ja muutoksia on vielä varmasti tiedossa, mutta ei kovin suuria. Yksinkertainen on kaunista.

Vaikka blogin ulkonäkö on muuttunut ehkä vähän modernimpaan suuntaan, sisältö pysynee aikalailla samana. Vanhat kirjoitukseni pysyvät entisessä osoitteessa http://samanotavanalla.blogspot.no ja sitä voi sieltä käydä halutessaan lukemassa. Jotain vanhoja juttuja saatan sieltä tuoda tänne uudenkin blogin puolelle, mutta kokonaisuudessaan se ei siirry.

Mietin pitkään, jos vaihtaisin myös blogin nimeä, mutta tehdessäni kyselyitä, tämä vanha nimi sai vähän yllättäenkin niin paljon tukea ja kannatusta, että nimi pysyy samana. Osoite on kuitenkin uusi www.samanotavanalla.fi 

Uudet sivut saattavat tuntua aina aluksi vähän hankalilta, mutta niihin tottuu aika pian.

Toivon, että sinä vanha uskollinen lukija viihdyt myös täällä Saman otavan alla  -blogin uudessa kodissa, ja samalla toivotan mahdolliset uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi!

Matka jatkukoon!

2 Comments

 • Satu VW

  Hienot uudet sivut!! Täällä ahmin ison kasan postauksia kerralla, nyt kun mies on taas kotona, muksut nukkumassa ja tässä ulkona istuskellessakin tarkenee kerrankin, vielä näinkin ”myöhään” 🙂

  • admin

   Kiva kun ehdit tännekin! Kiitos, sivut on edelleen ihan alkutekijöissään, kun en ole alkuinnostuksen jälkeen näitä paljon ehtinyt muokkailemaan. Mutta kyllä näistä ihan hyvät tulee – toivottavasti :). Omat taidot meinaa vähän loppua.

   Tulin just iltakävelyltä (ei sitä haahuilua varmaan voi oikein lenkiksi kutsua) ja olihan siellä hienoa! Vieläkin ihan uskomattoman lämmin, linnut lauloi, ja tuomet ja kielot tuoksui. Näistä illoista pitää nyt nauttia!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *