Uncategorized

Saman otavan alla muuttaa

 

Vierivä kivi ei sammaloidu, olen todennut ennenkin, joten taas vieritään. Mutta ainoastaan siis blogi muuttaa uuteen osoitteeseen Kodin kuvalehteen.

Vaikka tämä saattaa näyttää vähän äkkinäiseltä, niin ei se sitä ole, vaan ollut harkinnassa jo aika pitkään.

Tämän wordpress- blogin pitäminen vaatii nimittäin aika tavalla kaikkea teknistä säätöä ja osaamista, mikä ei lukijalle päin näy. Tai siis näkyy osittain – se on juuri siitä kiinni, miltä blogi näyttää.

Nautin kirjoittamisesta ja kuvaamisesta, mutta en ihan loputtomasti näistä teknisistä jutuista, ja ne vievät mielestäni ihan liikaa aikaa ja energiaa itse bloggaamisesta.

Kodin kuvalehdessä on valmis helppo pohja, ja voin keskittyä siellä vain kirjoittamiseen. Ehkä löydän sieltä myös uusia lukijoita.

Jos mainokset ärsyttää, niin koettakaa sulkea niiltä silmänne. Ne ovat minusta riippumattomia ja tulevat valitettavasti kaupan päälle.

Teitä on myös täällä nykyään tosi kivasti, joten toivon, että jaksatte seurata mukana. Nämä entiset jutut jäävät tänne edelleen luettavaksi, enkä ole niitä siirtänyt uuteen osoitteeseen vaan aloitan siellä ihan puhtaalta pöydältä.

Blogin nimi säilyy samana, minä olen sama ja jututkin pysyvät samanhenkisinä. Yritän kirjoittaa ahkerammin, kun voin keskittyä ainoastaan siihen.

Edessä on tosi mielenkiintoinen kevät ja kesä, joten tulkaa mukaan!

Saman otavan alla löytyy jatkossa siis täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *